Om oss

Engagemang och stöd

På vårfastighetsförmedling brinner vi för vårt arbete! När du anlitar oss som mäklare kan du räkna med vårt fulla engagemang från värdering och tills dessa att nycklarna är överlämnade. Vi tycker det är givande att få möta så många olika personer och hjälpa människor hitta sina drömbostäder.

Vi vet att en bostadsaffär är en stor sak för det allra flesta. Det kan kännas rörigt med skatter, arvoden och kontrakt. Vi tycker det är viktigt med transparens och tydlighet. Hos oss kommer du få svar på dina frågor och bli inkluderad i hela försäljningsprocessen så att alla moment och steg är tydliga.

Ofta föregås ett bostadsbyte av en annan stor livshändelse. Det kan vara ändrade familjeförhållanden, ett nytt jobb eller studier som gör att man måste flytta. Vi har förståelse för att det kan finnas mycket annat runt omkring som behöver uppmärksamhet och lovar att finnas där som stöd och guide genom hela affären.

Obundna mäklare med ett omfattande nätverk

Vi är inte del av en kedja eller en bank. Det gör att vi kan vara fria och flexibla på helt ett annat sätt. Dessutom kan vi helt och hållet koncentrera oss på fastighetsförmedling. När vi tar oss an ett objekt så gör vi det med fullt fokus!

Dock står vi inte utan kontakter. Om du behöver ekonomisk eller juridisk hjälp så har vi ett stort nätverk med flertalet konsulter som vi gärna rekommenderar. Vi har också kontakt med mäklare i andra områden och ett stort spekulantregister för att kunna nå rätt köpare.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi arbetar eller boka en kostnadsfri värdering!

Vi kan Sollentuna

Att ha koll på området man arbetar i är kanske något av det absolut viktigaste för en mäklare. Vi vet var närmaste bussplats är och vilka skolor som finns i närheten. Vad som räknas som ett bra läge är individuellt och det är därför man som mäklare måste vara insatt i den platsen som man arbetar med.

Sollentuna är ett fantastisk ställe att bo på. Närheten till vattnet och naturen är lockande för de som ändå vill kunna ha ett aktivt liv samt bo och arbeta i Stockholm. Sollentuna växer hela tiden med nya företag som etablerar sig och människor som flyttar hit. Våra mäklare är uppdaterade kring vad som händer i Sollentuna och vilka planer som kommun och näringsliv har för området.

Är du intresserad av att flytta till Sollentuna? Kontakta oss via vårt formulär!

Boka möte med oss!