Vi kan sälja din lägenhet i Sollentuna

Våra kunniga mäklare hjälper dig

Bostadsrätter i Sollentuna är mycket attraktiva då de har ett utmärkt läge med närhet till både stad och natur. Är du intresserad av att sälja din lägenhet i Sollentuna så kan vi hjälpa hitta en passande köpare.

Våra bostadsaffärer börjar med en värdering och ett första möte. Du är välkommen att boka en kostnadsfri värdering av oss när det bäst passar dig. Värderingen av din lägenhet är inte bindande, det betyder att du inte åtar dig att sälja eller anlita oss som mäklare.

Under värderingen går mäklaren runt i din bostadsrätt och tittar på lägenhetens skick, storlek samt hur den är planerad. Det är bra om du kan ta reda på sådant som när det senast gjordes ett stambyte samt vilka andra renoveringar som gjorts i fastigheten. Mäklaren vill också gärna veta om bostadsrättsföreningen har några större planer för fastigheten och hur ekonomin ser ut i allmänhet.

När mäklaren gör sin värdering räknar hen också in det som hen vet om bostadsmarknaden i området och vilka trender som finns just nu. Att hitta ett bra utgångspris är viktigt för att både locka och behålla intressenter.

En lockande presentation av din bostadsrätt

När du beslutat dig för att sälja så samlar du och mäklaren tillsammans in allt de material som behövs för att sätta ihop en informativ och säljande text till annons- och informationsblad.

Mäklaren kan också ge dig råd och tips på åtgärder som kan öka värdet på din bostad. Att göra enklare renoveringar som att måla om, lackera köksluckorna eller byta badrumsinredning som fått sprickor kan göra mycket för slutpriset.

Presentationen av bostaden är mycket viktig. Vi brukar rekommendera att man anlitar en homestylist som hjälper till att inreda hemmet så att det blir tillgängligt och attraktivt för den för en stor publik. En skicklig homestylist vet hur man använder ljus, textilier och möbler för att få hemmet att kännas öppet och hemtrevligt. Vi tipsar gärna om duktiga homestylister som vi arbetat med tidigare.

mäklare sollentuna

När hemmet är stylat och i ordning är det dags att ta bilder. Att anlita en professionell bostadsfotograf är absolut att föredra. De ser till att välja bra vinklar som gör att man får en god och sanningsenlig bild av hur lägenheten ser ut. Duktiga fotografer vet också vilka detaljer som de ska fokusera på och få med. Vi har några fotografer som vi gärna rekommenderar för bostadsfotografering. Fina bilder på din lägenhet är viktigt för att locka spekulanter till visningen. Det du investerar i homestyling och foto brukar ge mycket god avkastning.

Sälja bostadsrätt Sollentuna - vi är på din sida

Många tycker att det känns lite nervöst att sälja sin lägenhet. Det är helt förståeligt. Du kan tryggt luta dig mot vår erfarenhet och kunskap. Behöver du juridisk- eller ekonomisk assistans har vi goda kontakter som kan hjälpa dig med den biten. Vi finns nära till hand och är tillgängliga för dig under hela försäljningsprocessen. Du kan alltid fråga oss om något känns oklart eller osäkert, vi värdesätter en bra kommunikation.

Boka in en kostnadsfri värdering av din bostadsrätt!