Hjälp att sälja din bostad i Sollentuna

Våra mäklare hjälper dig till en lyckad bostadsaffär

Går du i säljtankar? Kontakta oss så hjälper vi dig. Första steget är att boka en kostnadsfri värdering av din bostad. Under värderingen tittar vår mäklare på läget, bostadens skick, storlek och planering. För att underlätta för mäklaren är det bra om du kan ta fram fakta kring när fastigheten senast renoverades och vad som gjordes vid det tillfället.

Vi vet att det kan kännas nervöst inför en stundande försäljning. Du kan lita på att vi är med dig under hela processen och hjälper dig igenom varje moment. För oss är det viktigt med transparens och tydlighet, en bra kommunikation är bäst för alla parter. Känns något oklart förklarar vi gärna. Berätta för oss vad du har för förväntningar och behov på försäljningen så kan vi anpassa oss efter dig.

Förberedelser vid försäljning av hus

Vår kostnadsfria värdering är inte bindande på något sätt. Om du beslutar dig för att inte sälja eller om du vill anlita en annan mäklare så säger vi tack och lycka till. Får vi ditt förtroende att gå vidare med försäljningen så kommer du och mäklaren lägga upp en tidsplan för försäljningen. I vissa fall kan mäklaren rekommendera lättare renoveringar för att höja värdet på bostaden. Att måla om eller slipa ett slitet trägolv kan göra under för helhetsintrycket och höja slutpriset på bostaden.

mäklare sollentuna sälja bostad

Tillsammans samlar ni in information om bostaden som sedan blir grunden för den säljande text som mäklaren skriver till annonsen och som även används under visningen.

Vill du veta mer hur vi arbetar eller boka en kostnadsfri värdering? Fyll i vårt formulär!

Styling och fotografering av din bostad

Home styling är något som många använder sig av vid bostadsförsäljning. Att styla sin bostad innan försäljning kan öka dess attraktionskraft och i slutändan även priset som den sälj för. Homestylister är experter på att öppna upp och lyfta fram de fördelar som ett hus eller en lägenhet kan ha. De gör att din bostad känns välkomnande för en bred publik. Vill du använda dig av homestyling kan vi rekommendera duktiga och erfarna stylister som vi tidigare jobbat med.

Till annonseringen och marknadsföringen behövs det bilder. Vi arbetar med skickliga fotografer som vet hur man tar säljande och tydliga bilder där man får en bra känsla för bostaden. Presentationen av din bostad är mycket viktig för att locka spekulanter till visningen.

Sälja hus Sollentuna - eftertraktade villor

Hus i Sollentuna är mycket eftertraktade och det är lätt att förstå varför. Närheten till både natur och stad är en oslagbar kombination. Många barnfamiljer som söker efter större ytor och mer barnvänliga utomhusmiljöer väljer att flytta till Sollentuna.

Dock passar inte samma sak för alla och ens behov kan ändras allt eftersom tiden går. Om du upplever det som arbetsamt att sköta om ditt hus och tycker huset känns för stort kanske det är dags att flytta till ett mindre och smidigare boende. Vi hjälper dig gärna att hitta en lämpligt köpare till ditt hus. Sedan ger vi oss i kast med att finna ditt nya drömboende!

Kontakta oss gärna om du är nyfiken på hur mycket du kan få för din villa i Sollentuna!

Värdera din bostad gratis!