Dags att sälja din fastighet i Sollentuna?

Vi hjäper dig att sälja fastighet, mark eller tomt

Vi är en rutinerad mäklarfirma med en stor samlad kunskap kring de föreskrifter och regler som gäller vid avyttring av mark, fastighet eller tomt. Vill du sälja en hyresfastighet, en villatomt eller skogsmark så hjälper vi dig gärna med det. Kontakta oss genom att fylla i vårt formulär!

Smidiga och professionella fastighetsaffärer

Det kan kännas svårt och krångligt att sälja en större fastighet eller ett hyreshus där det finns flertalet hyresgäster. Med vår assistans behöver det inte bli så komplicerat. Låt oss guida dig, du kan känna dig lugn genom hela försäljningen och lutade dig mot vår expertis. Dina hyresgäster kommer nästan inte märka att ett ägarbyte sker. Din mäklare sköter fastighetsaffären säkert, smidigt och professionellt.

Har du några frågor gällande vårt arbetssätt vid försäljning av fastigheter eller tomter får du gärna höra av dig till oss!

Sälja fastighet Sollentuna - se möjligheterna

När man uppskattar värdet på en tomtmark så finns det mycket att ta i beaktning förutom storlek och själva läget tomten. Möjligheten och potentialen att utveckla tomtens användbarhet är minst lika viktigt. Vissa tomter har också resurser som man kan ta tillvara och utnyttja, som exempelvis skog eller sten. Alla tomtens tillgångar behöver tas hänsyn till för att få fram markens värde. Vi tillämpar moderna marknadsanalysverktyg, vår yrkesmässiga erfarenhet och kunskap för att få fram rätt pris på den aktuella tomten.

mäklare sollentuna

Sälja tomt Sollentuna - så går försäljningen till

Vill du sälja din tomt eller fastighet så är du välkommen att boka en kostnadsfri värdering med någon av våra mäklare. Vår mäklare vill gärna veta vad du har för behov och förväntningar gällande försäljningen. Tillsammans lägger ni ihop dina önskningar med vad fastigheten eller tomten har för förutsättningar och formar utifrån det en individuell och lämplig plan till försäljningen. Till exempel så kanske du vill undvika en öppen försäljning. I så fall går vi genom vårt omfattande nätverk och erbjuder diskreta visningar till ett mindre antal spekulanter.

Mäklaren och du samlar in den informationen som behövs och sammanställer sedan faktan till en informativ och säljande text om objektet som används till annonsering och på visningen. Mäklarna som arbetar på Susanne Perssons fastighetsförmedling är erfarna och har rätt kompetens för att på ett professionellt sätt sköta större fastighetsaffärer. Våra mäklare är flexibla och ser till att de som är intresserade av tomten eller fastigheten har möjlighet att se den.

När budgivning och eventuella förhandlingar är klara tar vi fram avtalshandlingar och köpekontrakt i god tid så att juridiska ombud har möjlighet att granska dem innan det är dags att skriva på. Vi finns tillgängliga under hela försäljningsprocessen för frågor eller rådgivning. Du kan känna dig trygg med att vi har fullt fokus på dig och din fastighetsaffär.

Lyckad försäljning av kommersiella fastigheter

Att hitta rätt köpare är avgörande för en lyckad försäljning av en tomt eller fastighet. Försäljning av tomter och fastigheter kräver ett annat tillvägagångssätt än vid vanliga bostadsaffärer. För att nå passande spekulanter behövs ett stort nätverk och kontakter bland utvecklare och större fastighetsägare. Våra mäklarfirma har ett stort spekulantregister och goda kontakter. Vi kan med enkelhet hitta flera möjliga spekulanter som är intresserade av tomtmarker eller fastigheter i Sollentuna.

Vill sälja en tomt eller fastighet? Kontakta oss så bokar vi in ett första möte!

Vi hjälper dig med din fastighetsaffär!