Värdera bostad Sollentuna

Vi värderar din bostad i Sollentuna gratis

Är du nyfiken på vad din bostad är värd eller planerar att flytta inom den närmaste tiden? Oavsett vad du har för planer kan du boka en gratis värdering av en erfaren och kunnig mäklare. Våra bostadsvärderingar kostar ingenting och är inte bindande. Det betyder att du inte behöver sälja eller anlita oss efter att vår mäklare värderat din bostad.

Vid värderingen tittar mäklaren på bostadens läge, vilket skick den är i, hur stor den är och hur den är planerad. Mäklaren tar också hänsyn till hur bostadsmarknaden ser ut i området samt om kommunen eller näringslivet har några planer för området.

Det är önskvärt om du innan värderingen samlar ihop information som kan ha betydelse inför en försäljning. Om objektet som ska värderas exempelvis är en bostadsrätt är det värdefullt för mäklaren att få reda på hur föreningens framtida planer och ekonomi ser ut. Har fastigheten nyligen renoverats eller gjort ett stambyte är mäklaren även intresserad av det.

Lämna dina uppgifter i formuläret nedanför
Jag godkänner integritetspolicy.

(Lämna tom)

Värdera hus Sollentuna - det tar vi hänsyn till

För att värdera en bostad i Sollentuna på ett bra sätt behövs en uppdaterad kunskap om bostadsmarknaden. Läge, standard och storlek är en del av de element man tar in när man räknar på värdet som ett hus eller lägenhet har. Man behöver även tal utbud och efterfrågan i beaktning. Mycket har hänt på bostadsmarknaden de senaste åren då många ändrat sina livs- och arbetsmönster. När vi värderar använder vi moderna verktyg och tar allt som kan tänkas vara relevant i beaktning innan vi ger ett besked om ditt hus eller bostads värde.

Att ha ett sanningsenligt och seriöst utgångspris är essentiellt. Vi vill självklart attrahera spekulanter men också behålla de som är uppriktigt intresserade av att vara med och lägga bud. Efter vi har värderat bostaden ger vi dig ett exempel på en tidsplan, försäljningsupplägg och mäklararvode. Kontakta oss så gör vi en värdering av din bostad!

Investera i din bostadsaffär

Vi hjälper dig med alla bitar så att din bostadsförsäljning blir så förmånlig som möjligt. Enklare åtgärder kan göra mycket för slutpriset och att investera i lättare renovering, home styling och en duktig fotograf ger ofta en god avkastning.

Att göra en enklare renovering kan hjälpa till att öka slutpriset. Behöver du tips på duktiga hantverkare hjälper vi dig hitta det. Att slipa slitna trägolv, måla om väggar och byta ut kantstött badrumsinredning brukar vara sådant som vi föreslår.

Vid home styling kommer en inredare hem till dig och inreder ditt he

mäklare sollentuna

m så att det blir hemtrevligt och attraktivt för en bred massa. De som arbetar med homestyling vet hur de ska använda ljus, textilier och möbler för att skapa öppenhet och hemtrevnad. Vi kan rekommendera home stylister som vi arbetat med innan och visa exempel på bostäder de tagit sig an.

När ditt hem är stylat och fixat är det dags för fotografering. Duktiga bostadsfotografer vet hur de ska använda vinklar så att de får tydliga och vackra bilder av bostaden. Bilderna används sedan till annonser på internet och i dagspressen. Att ha bra bilder är väldigt viktigt då det ofta är det som göra att spekulanter kommer på visningen. De bostadsfotografer vi jobbar med har vi stort förtroende för och vi brukar föreslå att man anlitar någon av dem när bostaden ska fotograferas.

Boka kostnadsfri värdering!